Krásná a svěží pleť, bez stop viditelných vrásek. To je sen každého z nás! Dopřávejte si pravidelnou návštěvu sauny. Saunování má blahodárné účinky na detoxikaci pleti a zamezuje jejímu předčasnému stárnutí.

Krásná a zdravá pleť, jemná pokožka těla

Pravidelné saunování má blahodárné účinky nejen na posílení imunity a odbourání stresu, ale také na dokonale krásnou a čistou pleť. Vlivem nadměrného pocení se z pokožky uvolňují toxické látky, bakterie a nečistoty, které vedou k zanesení pórů. Věděli jste, že pravidelné saunování má stejné blahodárné účinky, jako Aloe Vera, ženšen nebo olivový olej? Pobyt v horku navíc rozproudí krev do všech částí vašeho těla, proto bude vaše pokožka krásně růžová i v zimních měsících.

Blahodárné účinky saunování

Sauna je sama o sobě multifunkčním lékem. Skvěle se hodí pro posílení imunity, má blahodárné účinky při léčbě astmatu, artritidy, léčí se jimi chronické migrény a další bolesti, související například se ztuhlostí svalů a kloubů.

Saunování pomáhá posilovat sliznice cest dýchacích, které jsou zvláště v zimních měsících náchylné na infekce. Silné prohřání a následné prudké ochlazení stimuluje tvorbu protilátek, podporující vaší obranyschopnost. Relaxace při saunování odbourává stres a podporuje tvorbu endorfinů, hormonů štěstí a dobré nálady.

Už nikdy více zašedlá pleť

Za zašedlou pletí může stres, hektický styl života, nedostatek spánku i starosti. Vlivem saunování se všechny tyto neduhy rázem odpaří jako mávnutím proutku. Sauna vaši pleť navíc prokrví a pročistí ucpané póry. Výsledkem bude krásně jemná pokožka nejen na obličeji, ale i na ostatních částech těla.

Aby se z vaší pleti a pokožky odstranily všechny nečistoty, pravidelně ji v sauně ošetřujte masážními kartáčky. Pro anticelulitidní proceduru použijte kartáčky s gumovými konci. Pleť se tak uvolní, bude lépe dýchat a podpoří se odplavení všech nečistot z organismu.

Pravidelné saunování zabraňuje stárnutí pleti

Pravidelná návštěva v sauně pomáhá tělu regulovat pH a udržuje pokožku hydratovanou. Vnější vrstva kůže je první částí ochrany před infekcí. Podpora udržení pH ochrání lépe před infekcí a dehydratací podkladové tkáně.

 

plet

Banner