Kniha o saunování a stavbě sauny od Antonína Mikoláška, Česká sauna – saunování a stavba sauny přináší řady pro lékaře o možnostech i způsobech saunování a podrobný popis stavby sauny, doplnění množstvím obrázků.

Saunování je stále populárnější i u nás. Na rozdíl od jiných saun má finská sauna prokazatelné léčivé účinky a pokud ji navštěvujeme pravidelně, můžeme si posílit imunitu proti virům, kterými jsme hlavně na podzim a v zimě hodně oslabováni.

Kniha Česká sauna – saunování a stavba sauny obsahuje podrobné informace o způsobu saunování i o stavbě sauny v českém prostředí z hlediska jejích tradičních principů. Velmi praktickou příručkou bude především pro lékaře, kterým přináší rady o možnostech i způsobech saunování.

Podrobný popis stavby sauny, doplněný množstvím obrázků, ocení pak majitelé nemovitosti, kteří hodlají investovat do koupě sauny a stavby svépomocí. O sauně dnes již bezpečně víme, co nám může poskytnout: zdravým relaxaci, odolnost i uklidnění, čistotu i krásu; nemocným mnohdy úlevu a posílení. Mnohým se stává částí života, a proto je pro ně i pro další zájemce erudovaný pohled lékaře přínosný a podnětný. Druhé rozšířené vydání úspěšné knihy je doplněno radami při jednání o koupi sauny nebo doplňků s firmami.

Banner