Když je venku zima, nevlídno, možná i sněží a teploty klesají hluboko pod nulu, není nic lepšího, nežli si skočit do sauny. Tam se krásně prohřejete, odpočinete si a přijdete na jiné myšlenky. A až tam půjdete, vezměte si s sebou kartáč. Prozradíme vám proč!

Proč brát kartáč do sauny?

Když jdete do sauny, berete si kromě touhy odpočinout si něco s sebou? Pokud ne, na další saunování si vezměte kartáč. Během pobytu v sauně vám totiž může být hodně nápomocný.

Především ženy ocení, že s pomocí kartáče mohou bojovat proti nevzhledné pomerančové kůži. Pokud vás trápí celulitida, určitě víte, že boj s ní je nepříjemný, zdlouhavý a často s nejistým konce. Kartáčování během saunování zlepší krevní oběh a tím pádem zvýší průtok krve i v problematických partiích. Zkuste si daná místa pravidelně kartáčovat a sledujte, jak se celulitida dává na ústup.

Saunaproject

Pryč se starou kůží

U té kůže ještě chvíli zůstaneme. Kartáč vám při pobytu v sauně pomůže zbavit pokožku odumřelé, staré kůže. Pokožka pak bude po zásahu kartáče jemnější, hebká na dotek, krásně hladká a také pevnější. Suchá kůže, která je úplně zbytečná, se díky kartáči odstraní.

Uvolněte se

Do sauny chodí většina z nás za zaslouženou relaxací. Chceme si odpočinout, nabíráme zde sílu, přicházíme na jiné myšlenky. Ze sauny chodíme odpočatí a uvolnění. A právě k uvolnění je kartáč vhodným pomocníkem. Zkuste se rozmazlit dotekem kartáče a uvidíte, že uvolnění bude minimálně dvojnásobné.

Zlepšete krevní oběh

Trápí-li vás studené nebo třeba oteklé nohy, pak může být na vině špatný krevní oběh. Kartáčování pokožky během pobytu ve vyhřáté sauně podpoří krevní oběh, díky čemuž se můžete zbavit nejen pocitu studených nohou, ale také nepříjemných otoků.

Banner